6980397156 Πιθάρι, Ακρωτηρίου, Χανιά manolikakisevent@gmail.com
hero image


 

Πτυσσόμενες Τέντες & Σόμπες Εξωτερικού Χώρου
Manolikakis Event equipment - Ενοικίαση Εξοπλισμού Εκδηλώσεων - Καρέκλες - Τραπέζια - Ροτόντες - Σερβίτσια - Τραπεζομάντηλα - Πιθάρι Χανιά Κρήτη


 

Η Manolikakis Event Equipment είναι μια επιχείρηση με έδρα το Πιθάρι Ακρωτηρίου στα Χανιά της Κρήτης, που ειδικεύεται στην ενοικίαση εξοπλισμού για εκδηλώσεις. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε είδους εκδήλωσης, από μικρές οικογενειακές γιορτές έως μεγάλα εταιρικά γεγονότα.

Μία από τις πρωταρχικές μας υπηρεσίες είναι η ενοικίαση πτυσσόμενων τεντών, οι οποίες προσφέρουν λύσεις για την προστασία από τον ήλιο, τη βροχή και τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. Οι τέντες μας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά και προσφέρουν ευέλικτη χρήση και εύκολη στήριξη, εξασφαλίζοντας έναν ευχάριστο χώρο για τους επισκέπτες σας.

Επιπλέον, παρέχουμε επίσης ενοικίαση σόμπων εξωτερικού χώρου που θα διατηρήσουν την άνεση και τη ζεστασιά στις εκδηλώσεις σας, ακόμη και κατά τους ψυχρούς μήνες του χειμώνα. Οι σόμπες μας είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς, παρέχοντας θερμότητα και δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους παρευρισκομένους.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση, εταιρική εκδήλωση ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση, η Manolikakis Event Equipment είναι έτοιμη να σας προσφέρει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Εμπιστευθείτε μας για μια ομαλή και αξέχαστη εκδήλωση!