6980397156 Πιθάρι, Ακρωτηρίου, Χανιά manolikakisevent@gmail.com
hero image


 

Σερβίτσια 
Manolikakis Event equipment - Ενοικίαση Εξοπλισμού Εκδηλώσεων - Πτυσσόμενες Τέντες - Σόμπες Εξωτερικού Χώρου
- Καρέκλες Εκδηλώσεων - Τραπεζομάντηλα & Λινά Καλύμματα - Τραπέζια - Ροτόντες - Πάγκους - Πιθάρι Χανιά Κρήτη

Η επιχείρηση Manolikakis Event Equipment είναι μια εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού για εκδηλώσεις με έδρα στο Πιθάρι Ακρωτηρίου, Χανιά, Κρήτη. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, παρέχουμε σερβίτσια και ολόκληρα σετ μαχαιροπίρουνα για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για τις εκδηλώσεις σας.

Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία σερβίτσιων που αντικατοπτρίζουν διαφορετικά στυλ και αισθητική. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια επίσημη δεξίωση, ένα γάμο ή ένα εταιρικό event, έχουμε το κατάλληλο σετ για εσάς. Τα σερβίτσια μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, με λεπτομερή σχεδιασμό και αισθητική, για να προσφέρουν μια κομψή και πολυτελή αίσθηση στο τραπέζι σας.

Επιπλέον, παρέχουμε ολόκληρα σετ μαχαιροπίρουνα που θα συμπληρώσουν τα σερβίτσια σας και θα προσθέσουν λάμψη και κομψότητα στο γεύμα σας. Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσής σας, θα βρείτε το κατάλληλο σετ μαχαιροπίρουνων που θα ενισχύσει την αισθητική του γεύματος και θα προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Στην Manolikakis Event Equipment, κατανοούμε τη σημασία της λεπτομέρειας και της ποιότητας για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Όλος ο εξοπλισμός μας είναι προσεκτικά επιλεγμένος και συντηρημένος για να εξασφαλίζεται η υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, ο εξειδικευμένος μας προσωπικός είναι πάντα έτοιμος να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις ανάγκες σας και να σας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση.