6980397156 Πιθάρι, Ακρωτηρίου, Χανιά manolikakisevent@gmail.com
hero image


 

Τραπεζομάντηλα & Λινά Καλύμματα
Manolikakis Event equipment - Ενοικίαση Εξοπλισμού Εκδηλώσεων - Πτυσσόμενες Τέντες - Σόμπες Εξωτερικού Χώρου
- Καρέκλες Εκδηλώσεων - Σερβίτσια - Τραπέζια - Ροτόντες - Πάγκους - Πιθάρι Χανιά Κρήτη 

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση Manolikakis Event Equipment!

Είμαστε μια εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού για εκδηλώσεις, με έδρα στο Πιθάρι Ακρωτηρίου των Χανίων στην όμορφη Κρήτη. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για τραπεζομάντηλα και λινά καλύμματα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για τις εκδηλώσεις σας.

Κατανοούμε ότι η επιτυχία μιας εκδήλωσης εξαρτάται από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την ποιότητα του εξοπλισμού και την επαγγελματική εξυπηρέτηση. Γι' αυτό, δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.

Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τραπεζομαντίλων και λινών καλυμμάτων για να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της εκδήλωσής σας. Ανεξάρτητα από το στυλ ή το θέμα που έχετε επιλέξει, θα βρείτε τα κατάλληλα τραπεζομάντηλα και καλύμματα για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και πολυτέλειας.

Οι λύσεις ενοικίασης μας είναι ιδανικές για κάθε είδους εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαφτίσεις, συνέδρια, επαγγελματικά events και πολλά άλλα. Με την ευελιξία μας, μπορούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μια μικρή συγκέντρωση είτε για μια μεγάλη εκδήλωση.