6980397156 Πιθάρι, Ακρωτηρίου, Χανιά manolikakisevent@gmail.com
hero image


 

Manolikakis Event equipment
Ενοικίαση Εξοπλισμού Εκδηλώσεων - Καρέκλες - Τραπέζια - Ροτόντες - Σερβίτσια - Τραπεζομάντηλα - Πιθάρι Χανιά Κρήτη


 

Καλώς ήρθατε στην Manolikakis Event Equipment, την επιχείρηση που αναλαμβάνει την ενοικίαση εξοπλισμού για εκδηλώσεις στο Πιθάρι Ακρωτηρίου Χανίων στην όμορφη Κρήτη. Αναζητάτε τον ιδανικό εξοπλισμό για την εκδήλωσή σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Στη Manolikakis Event Equipment, κατανοούμε τη σημασία της οργάνωσης μιας επιτυχημένης εκδήλωσης και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της εκδήλωσής σας, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν αξέχαστο χώρο.

Ο εξοπλισμός μας είναι υψηλής ποιότητας και είναι επιλεγμένος για να προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και αισθητική στην εκδήλωσή σας. Επιπλέον, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, βοηθώντας σας να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό και να δημιουργήσετε μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την εκδήλωσή σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για έναν γάμο, μια εταιρική εκδήλωση ή οποιοδήποτε άλλο είδος εκδήλωσης, η Manolikakis Event Equipment είναι εδώ για εσάς.
 

Καλύπτουμε με προϊόντα υψηλής ποιότητας την εκδήλωση σας, όπως την έχετε φανταστεί!
Γάμος, βάπτιση, πάρτυ, δεξίωση, εγκαίνια, συνέδριο catering!
Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη εκδήλωση! Μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε γεγονός έχετε διοργανώσει.
Μπορείτε να νοικιάσετε από ένα τραπέζι ή μερικά ποτήρια για την δεξίωση του σπιτιού σας μέχρι ολόκληρο τον εξοπλισμού του γάμου σας.

Δυνατότητα μεταφοράς όλων των προϊόντων στον χώρο σας!

 

 

     
     
 

Ο εξοπλισμός που προσφέρουμε περιλαμβάνει:

  1. Πτυσσόμενες τέντες: Διαθέτουμε ποικιλία από πτυσσόμενες τέντες που προσφέρουν σκίαση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Αυτές οι τέντες είναι ιδανικές για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
  2. Σόμπες εξωτερικού χώρου: Προσφέρουμε σόμπες εξωτερικού χώρου για να διατηρείτε ζεστό τον χώρο σας κατά τη διάρκεια των ψυχρών μηνών.
  3. Τραπέζια, ροτόντες και πάγκους: Διαθέτουμε μια ποικιλία από τραπέζια, ροτόντες και πάγκους για να δημιουργήσετε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον για τους καλεσμένους σας.
  4. Σταντ, τραπεζομάντηλα και λινά καλύμματα: Παρέχουμε σταντ, τραπεζομάντηλα και λινά καλύμματα για να δώσετε μια κομψή και περιποιημένη εμφάνιση στους τραπεζίτες και τα τραπέζια σας.
  5. Καρέκλες: Οι άνετες και στιλάτες καρέκλες μας είναι ιδανικές για να προσφέρετε άνεση και υποστήριξη στους καλεσμένους σας.
  6. Σερβίτσια και άλλα αξεσουάρ: Παρέχουμε επίσης σερβίτσια και άλλα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να σερβίρετε τους καλεσμένους σας με στυλ.