6980397156 Πιθάρι, Ακρωτηρίου, Χανιά manolikakisevent@gmail.com
hero image


 

Τραπέζια - Ροτόντες - Πάγκους - Στάντ
Manolikakis Event equipment - Ενοικίαση Εξοπλισμού Εκδηλώσεων - Πτυσσόμενες Τέντες - Σόμπες Εξωτερικού Χώρου
- Καρέκλες Εκδηλώσεων - Σερβίτσια - Τραπεζομάντηλα - Πιθάρι Χανιά Κρήτη 

Η Manolikakis Event Equipment είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Πιθάρι του Ακρωτηρίου Χανίων, στην όμορφη νήσο της Κρήτης. Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση εξοπλισμού για εκδηλώσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ειδικές σας στιγμές.

Όταν πρόκειται για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, όπως γάμος, βάπτιση, επαγγελματικό event ή οποιοδήποτε άλλο εορταστικό γεγονός, ο εξοπλισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι για την διασφάλιση της άψογης εμπειρίας των προσκεκλημένων σας. Εδώ είναι που εμείς έρχονται στο προσκήνιο.

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση τραπεζιών, ροτόντων, παγκών και σταντ, καθώς και άλλων αξεσουάρ που απαιτούνται για την επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσής σας. Ο εξοπλισμός μας είναι ποιοτικός, λειτουργικός και εκλεπτυσμένος, και σχεδιάζεται για να προσθέσει μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στην εκδήλωσή σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Με γνώση και εμπειρία στον τομέα, μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.